Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Venäjä, Putin auta Suomea, jo Fin-landian todella pitkän historiankin takia, sillä nyt Suomen esivalta vainoaa jo omaa kansaansa... (Rautatientori 26.6.2017)



Suunnitelmallisesti (varsinkin läntisessä) maailmassa, Suomessakin mm. rajat auki vastoin Jumalan säätämyksiä, halutaan siis tuhota kaikki aito kristillisyys, kulttuuri, aidot arvot, jotka ovat perusedellytyksiä valtion olemassa ololle. Tilalle tuodaan halpoja saatanallisia kopioita aidosta, liberaali humanismia/ateismia, kulttuurimarksismia, paavin ekumeniaa, eu direktiivejä, poliittista korruption korrektiutta, islamia, judaismia ja mm. okkultismia eli noituutta kaikissa mahdollisissa saatanallisen ovelissa ja petollisissa muodoissaan esivaltaan, kirkkoon ja kristilliselle sektorille...

Eskatologisesti kaikki on ennaltatiedettävissä, mitä nyt Suomessakin tapahtuu... Kun Fin-landian esivalta, virkamiehet, kristillinen sektori politikoit, uskonnollisuutta harjoitat etc. niin, oletko 5 viisaan vai 5 tyhmän neitsyen joukoissa?


Nyt olemme suurimman (ordo ad chaos/nwo) petoksen keskellä 100%:sella varmuudella ja viimeistä kertaa...

Matteuksen evankeliumi:
24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Tämän kun Fin-landian esivalta, politiikot, hallitus etc. tajuaisi... Näkemällä vihdoinkin muullakin tasolla kuin vain "sielunsa silmin", eli hengellisin silminkin vihdoinkin, uudestaan!

2.Tessalonikalaiskirje:
2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, (seurakunta)
2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, (1000 vuotisen rauhanvaltakunnan alussa.)
2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, (mm. kuu epäjumala islam, free pride masonismi, odd fellows ja yli 4000 kpl lohkoja ja lahkoja, kopioita alkuseurakunnan toiminnasta ja petollisuuttta ihmisen/okkultismin jne.)
2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

-Satakunnan Olli- , vajavainen (koettu myös kerettiläisyys, kuffarilaisuus, gojimilaisuus syytökset vääryyden/oikeudettomuuden, lähes kaikilla sektoreilla Suomessa...), mutta armahdettu, aidosti vapaa, kilvoitteleva vanhurskaasti, uskon kautta yksin, ettei "lihani" koskaan kerskaisi...

Sanan/Raamatun kokonaisilmoituksen salaisuus... http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=2&kirjat=kol

Työtä sinun ja lasten lastesi eteen jo 2001 alkaen... Deus Protector Noster, Porista jo yli 15 vuotta, kiitos Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala ja kunnia sinulle kaikesta, mitä olet mahdollistanut elämässäni, itsesi kautta, Kristuksessa Jeshuassa Nasaretilaisessa! Halleluja!

Vaikka se on paljon "maksanut", politikoinkin, vain aidossa totuudessa, yksin ja ainoastaan...

440 Sensuroitu 1986 virsikirjasta, kuten myös 441 --- Nyt alkaa menemään todellakin rajoilla... Kesäkuu, kesäloma, hah, riistetyillä ei ole mitään! (20-30 vuodessa monin 33* loosi okkultismin agendoin uusköyhällistetyt, 40%, 2.000.000...) Ei minulla ainakaan vuosiin! Samaa selvitymistaistelua päivästä, kuukaudesta, vuodesta toiseen... Tietyn eliitin haluamaa invaasiota, agenda 21/30 ja -OIC- 1969 / kulttuurimarksismin mädätystä seuraten! Hyvää Kesää 2017! --- 1986 sensuroitu virsi 440 ja 441 kertoo nykytilanteen maassamme. https://www.youtube.com/watch?v=LSTDegcQ2Vc

Miten suoriutua Suomalaisten kaikkinaisista aiheellisista peloista/kokemuksista, Suomen historiasta/tulevaisuudesta, lastemme tulevaisuudesta etc. valtavalhemedian väittäessä aivan jotain muuta?

Sähköposti: ope.hakala@gmail.com

Terveisin: - Satakunnan Olli - Deus Protector Noster, Pori, Fin-land

Nyt jos koskaan, on tärkeää Joh. 3:16-21

Politiikkokin, Porin Muutoksen pj

Noin 15 vuotta enentyvästi vuosi vuodelta työtä tehty ja varoitettu kansallista Suomea, Fin-landiaa monista vaaroista ja agendoista, kera ewankeliumin ilosanoman...
http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/ - https://ollihakala.blogspot.fi/ (Yli 500 blogia, nyttemmin suvakit ja globalistit tuhonnut blogin toiminnan...) - https://vk.com/id357217808



- http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html (Edesmennyt Juhani Julin kertoo free pride masonismista)


- Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut

- Ruotsista 33 asteen loosi free pride mason mädätys tuli 1922 itsenäiseen Suomeen, Fin-landiaan urakalla... (Kuten 600-700 vuoden sortovaltakin sitä ennen, hienon historiamme tuhoten/salaten...)
http://ollihakala.simplesite.com/

- https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
Saa tosiaan jakaa, jos "särmää" löytyy, mielellään esivaltaan asti...

3 kommenttia:

  1. http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/10/08/putin-vetoan-teihin-sitten/

    VastaaPoista
  2. ?!! Jos tämäkin totta, vetoan Venäjään ja Putiniin historiankin kautta... http://sammynyman.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/162149-suomalainen-prinssi-rurik

    VastaaPoista
  3. Uutisia tutkittavaksi... (sitäpuoltakin, mitä valtamedia ei kerro)
    Maidanilta ylimääräinen lähetys, ma 26.6.2017 (Helsinki Rautatientori) https://youtu.be/xsu3yRejwzs

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.