Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 5. elokuuta 2016

ITIS 5.7.2016 KLO: 18.00

Tänään Suomessa itiksessä klo:18.00 näette tapahtuman, joka on seurausta kautta historian tapahtuneesta hapatuksesta, petoksen valheesta.

(Suomi Ensin tapahtuma https://www.facebook.com/groups/1694153787526571/?fref=ts )

Väärä juutalaisuus, väärä kristillisyys, kuu epäjumala allahin aktiivinen islam... Kaiken takana okkultismi, sodoman synti, kaikella valheen voimalla ilmentyvä liberaali humanismi. 33* loosi eliitin globalismi, rockefellerit, sorosit jne, fariseukset, piispat, paavinvalta, bildenbergiläiset, kaikki maailman tietty eliitti siis saa innoituksensa saatanalta, luciferiltä.

Suomessakin tämä mädätys on 20-30 vuodessa viety huippuunsa esivallassa, korkeimmassa oikeudessa, lainsäädännössä, opetushallituksessa, radiossa, lehdistössä, tv:ssä, kaikkialla on väärä vapaus, väärät unelmat, suoranainen Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin (Jeesus/Jeshua) Jumalan pilkka, rienaus, halveksunta...

Irstaus, moraalittomuus, noituus, murha, sota, nälkä, köyhyys ja eliitin ylpeys ja ahneus lyö kasvoille kaikkialla. Kaikki pääpuolueet pääosin mukana tässä kulttuurimarksismissa, näkyvimmin nyt vihervasemmisto, rkp, sdp, kokoomus, keskusta... Korruptiota on kaikkialla, ylhäältä valuva pitkään jo kestänyt monenlainen moraalittomus on valunut alas kansaan ja lapsiimme, sekä tulevaisuus ryöstetty lasten lapsilta, tiedätkös, oletko historiaa lukenut, tai peräti Sanaa, historia vain tässä toistaa itseään.

Agenda 21, mm. 33* free pride mason banksterien suuret väestönsiirrot on tarkkaan, tarkkaan ennalta suunniteltua, kansallisten valtioden tuhoksi, rajapuomit auki ollen, vaikka yksi peruspilareita on aina ollut asetetut asumisen rajat, kaikki on tietoisesti "tunteiden vapaudella" saatu petoksella suunniteltua ja tämä invaasio maassamme muuttuu takuuvarmasti "unelma väellekin" kauhuksi, ellei tapahdu sitten Jumalan ihmettä ja Niiniveen kaupungin kaltaista historiallista tekoa.

Suomen esivaltaa on tuhansia viisaita kansalaisia varoittanut, minäkin yli 10 vuotta! En tiedä riittääkö edes hätätilan julistus maassamme enää, mädätettyjä henkilöitä on kaikkialla "virkakoneistossa" ja pelon ilmapiiri on jo maassamme, sekä "rasistikortti" tulee äkkiä. Katsokaa Eurooppaa, katsokaa Ruotsia, miten kukaan tervejärkinen haluaa tätä vielä, maamme, kansamme, Suomen tuhoa?!








Luulet tietäväsi, mitä tarkoittaa sodoman synti... Väitän tietäväni pääosin vastauksesi... Se ei ole se, vaan se on vuosien, vuosien, kaiken mädätyksen seurausta... Varoituksia tulee paljon ja pitkään, ennenkuin pahin tapahtuu... WAKE UP SUOMI FINLAND





-Satakunnan Olli- realisti resisti, pasifisti
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/



Ps. Antirasistikortti: http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html


.

3 kommenttia:

  1. Varautumisesta...

    http://www.infowars.com/czech-president-calls-for-arming-citizens-to-defend-against-terrorism/

    Aika on paha ja näyttää pahenevan... Vaihdetaas hieman kategoriaa, eli miten mielestäsi voi Suomalainen (entäs kristitty?!) varautua esim. etukäteen, jos esim. kotiin, autoon, kadulla etc. sinua vastaan tulee joku esim. machete viidakko veitsellä huutaen esim. allahu akbaria...?!

    Sana sanoo älä tapa. Entäs itsensä, vaimon, lasten ja perheen puolustaminen ääritilanteessa? Mitä ajatuksia Suomen kansalla? Olen mm. aktiivisesta islamista varoittanut yli 10 vuotta. Olen tätä paljon mietiskellyt vuosien mittaan, kysellyt, huokaissut jne. Miten on teidän mielestä, jos tilanne tulisi Suomessa kunnolla päälle?

    Miten Suomen esivalta vastaa...? Kansa on todella, todella huolissaan jo, sekä valtamedioiden hyssyttelyyn ja väärään rauhoittelluun, kun jokainen näkee, että tilanne vain pahenee.

    -Satakunnan Olli- Realisti resisti, pasifisti...

    Ps. Hengellinen kysymys myös: Siis onko uudenliiton aikana oikeus puolustamiseen asein vai ei??! Mitä itse tekisit äärimmäisessä tilanteessa? Järkyttävää materaalia kun tulee yhä enentyvästi 2000-luvulla myös kristittyjen teloituksista...

    Vastatkoon tähän minua viisaammat...

    VastaaPoista
  2. Monikulttuuri aktiivisella islamilla on mm. 33* loosi petosta, globalismia ja Suomen itsemurha. Ei mulla muuta... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/02/porin-kaupungin-valtuuston-kokous.html

    VastaaPoista
  3. Petos on kaikkialla, mädätys on kaikkialla, Suomessakin... http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/08/09/petos-on-kaikkialla-madatys-on-kaikkialla-suomessakin/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.